Osteopathie als leidraad

Tim Balvers, een gepassioneerd therapeut en recent afgestudeerd in Osteopathie, zet zijn kennis nu vol enthousiasme in bij zijn bloeiende praktijk. Met een gezonde dosis professionaliteit en een sprankje humor weet hij zijn patiënten op hun gemak te stellen, terwijl hij hun lichamelijke klachten aanpakt.

In zijn recente scriptie, getiteld “de effectiviteit van craniale drainage”, heeft Tim diepgaand onderzoek gedaan naar de principes en technieken van osteopathie in het cranio sacrale vlak. Hij heeft zich gericht op het begrijpen van de subtiele interactie tussen het bewegingsapparaat, het orgaansysteem en het craniosacrale systeem.

Wat Osteopathie zo uniek maakt, legt Tim uit, is dat het lichaam als één geheel wordt benaderd. Door het gebruik van zijn handen en geavanceerde manuele technieken, is hij in staat om bewegingsbeperkingen op te heffen en het lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke genezingsproces. 

De effectiviteit van osteopathie komt zeer goed naar voren bij het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen vanuit de schedel, ookwel craniale drainge genoemd. Craniale drainage toont veel potentie bij een verscheidenheid aan klachten zoals: hoofdpijn, burn-out en schedeltrauma’s. Maar ook hormonale klachten kunnen positief beïnvloed worden door craniale drainage. 

Tim helpt u hier graag verder bij wanneer u deze klachten herkend en hier voor behandeld wilt worden.

Laat een reactie achter